Når man reiser med familie så er det viktig å ha planlagt litt før man drar. Det er ikke dermed sagt at man må spikre alle planene, men at man vet litt om området man skal besøke.
I år går vår tur til Salten distriktet, et sted vi har vært før. Så vi kjenner jo området forholdsvis godt, men samtidig så er det alltid skjulte perler. Derfor kikker vi innom Saltenreiseliv sin nettside før avreise. Der finner vi alltid oppdatert og ikke minst interessant informasjon. Denne gangen så vi etter noen, for oss, uoppdagede områder og da falt valget på Sørfold. På nettsiden
http://www.saltenreiseliv.no/velkommen/sorfold/ fant vi akkurat den informasjonen vi trengte for å kunne planlegge den beste reisen.

Bruk litt tid på å sjekke nettsiderna dine!

Så min anbefaling er absolutt å bruke litt tid på å sjekke nettsider og lese mer om området du skal besøke. For det er alltid noe nytt å oppleve, men det er ikke alltid så enkelt å finne ut dette på egen hånd. Man kan selvsagt spørre seg for når man først ankommer, men dette kan fort føre til at man kaster bort tid. Så bruk internett som et utgangspunkt, så du får den beste ferien med en god blanding av forskjellige aktiviteter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>